15 aprilie 2009

3 luni

Ati observat ca exista persoane care se gandesc la voi doar atunci cand se simt singure? Aceste persoane apar brusc in viata voastra, isi satisfac dorintele, ca apoi, cand ceva mult mai bun se iveste la orizont, sa dispara iar.Mereu m-am intrebat care este motivul pentru care se reintorc: sa fie oare disponibilitatea noastra neconditionata? De ce pentru unii, am fi buni doar in momentul in care lor le lipseste ceva ? Si de ce tocmai noi?
Oare sunt atat de nesemnificativa pentru toti cei care nu-mi dau un semn cu lunile?Oare toti cei care m-au uitat se mai gandesc la mine?Cred ca pana la urma traim intr-un cerc vicios: noi ii vedem doar pe ceilalti, nu si cand intre noi si ceilalti se pune semnul egalitatii. Practic, jumatate din viata suntem jucarii si cealalta jumatate suntem jucatori.Totul ar fi mult mai simplu, daca lumea ar fi deschisa si sincera: "Astazi m-am gandit la tine", "Mi-e dor de tine", "Nu te-am uitat", cu astfel de mesaje s-ar duce naibii o groaza de intrebari, si sincera sa fiu, pe mine m-ar ajuta grozav.
Nu am sa inteleg niciodata oamenii care dispar total din viata mea un timp, ca apoi sa reapara mai senini ca niciodata, ca la final s-o ia de la capat.Dar daca totul ar fi atat de simplu, unde ar mai fi distractia, macinatul nervilor, rosul unghiilor, nedormitul noptilor, barfelor nesfarsite cu prietenii, curiozitatea?Poate am sa inteleg si eu candva.Cand toate lucrurile o sa-mi fie clare o sa-mi expun mult mai obiectiv si rational punctul de vedere.
Dar pana atunci:Ti-e dor de mine?

3 comentarii:

xoxo spunea...

miss u a lot >:D< iepurico:*

Astazi m-am gandit la tine", "Mi-e dor de tine", "Nu te-am uitat"
nu am sa te uit prea curand:)

andrar spunea...

da....si eu am observat acelasi lucru....reapar tocmai cand nu te astepti....probabil este vorba de disponibilitatea noastra neconditionata.....stie ca undeva acolo e o persoana disponibila pentru el la orice ora din zi si din noapte...care nu l'ar refuza....

Cristina spunea...

Cat adevar graiesti!